Belka
Piątek, 29 Marca 2024   imieniny: Wiktoryna, Cyryl, Eustachy
Rejestracja Witaj: Gościu, Zaloguj się
 
Belka
 
 
Wyszukaj:
 
 

Z.P.U.H. "SCAN-PEM" Krystyna Żebrowska

 
Nazwa: Z.P.U.H. "SCAN-PEM" Krystyna Żebrowska
Ulica: Reymonta 1b
Miejscowość: Kobyłka
Kod pocztowy: 05-230
Powiat: wołomiński
Województwo: mazowieckie
Telefon: 25 752 05 57
Fax: 22 350 69 40
E-mail: [email protected]
Strona WWW: www.scanpem.pl/
Opis firmy:

Producent:

Hamburgery,
Hamburgery wołowe ,
Hamburgery wołowo-wieprzowe ,
Hamburgery drobiowe ,
Jako producent hamburgerów używamy mięsa najwyższej jakości wyłącznie od polskich producentów. Nasze wyroby nie zawierają konserwantów ani sztucznych barwników. Do ich produkcji używamy naturalnych przypraw. Produkujemy hamburgery zarówno surowe jak i opiekane, nie panierowane, poddane obróbce termicznej w piecu konwekcyjno parowym. Produkty są mrożone w niskiej temperaturze w tunelu mroźniczym.

rozmiary:
waga: od 50 g do 250 g
średnica: od 70mm do 160 mm
opakowanie:
hamburgery są pakowane w foliowe woreczki po 12,16 lub 24 sztuki
karton zbiorczy może zawierać 2, 3 lub 4 opakowania foliowe
Jesteśmy otwarci na współpracę. Zaopatrujemy hurtownie, food trucki i bary a także duże sieciowe marki. Mamy możliwość wyprodukowania hamburgerów zgodnie z zapotrzebowaniem, według receptur klienta. Rodzaj mięsa, przyprawy, wielkość oraz ilość hamburgerów w opakowaniu może zostać dostosowana do indywidualnego zamówienia.

Wyroby garmażeryjne,
Nóżki wieprzowe w galarecie,
Produkowane domowym sposobem nóżki cieszą się ogromną popularnością wśród naszych odbiorców. Do ich produkcji używamy mięsa z nóżek wieprzowych i golonki wieprzowej, dodajemy warzywa oraz naturalne przyprawy. Nie stosujemy konserwantów ani sztucznych barwników. Dla odbiorców produkty rozlewane są w cylindryczne pojemniki, a po zastygnięciu przekładane na styropianowe tacki i pakowane próżniowo w opakowanie foliowe. Waga jednego opakowania to 500 g.

Wędliny,
Boczek rolowany z polędwiczką - boczek bez skóry i żeber , wędzony i parzony,
Boczek wędzony - bez skóry i żeber,
Boczek wędzony, parzony- bez skóry i żeber,
Bekon wiejski wędzony, parzony,
Szynka wiejska szlachecka z niewielką zawartością tłuszczu,
Kiełbasa wiejska krucha,
Polędwica łososiowa,
Wszystkie nasze wędliny są ręcznie wyrabiane z mięsa najwyższej jakości kupowanego wyłącznie od polskich producentów. Aby nadać im wspaniały domowy smak używamy tylko naturalnych przypraw. Wędliny są parzone lub wędzone w sposób tradycyjny w piecu opalanym drewnem. Aby zachować aromat i świeżość produktów, wszystkie wyroby pakowane są próżniowo.

Z.P.U.H. "SCAN-PEM" Krystyna Żebrowska

ul. REYMONTA 1b, 05-230 KOBYŁKA, woj. mazowieckie
Zakład produkcyjny: CHOINY 1, 05-326 POŚWIĘTNE

tel: +48 25 752 05 57
tel: +48 604 291 654
tel: +48 604 917 565
fax: +48 22 350 69 40

e-mail: [email protected]

NIP: 125 020 46 49
REGON: 013083119
Bank Millennium - PLN: 58 1160 2202 0000 0000 6082 6714

ZPUH "SCAN-PEM" został założony w 1992 roku jako mała firma rodzinna. Od samego początku głównym produktem są hamburgery. W latach 1992-1999 produkcja odbywała się w niewielkim budynku w podwarszawskiej Kobyłce. Od 1999 r zakład przeniesiono do Poświętnego k/Wołomina, gdzie powstała nowoczesna hala produkcyjna wyposażona w maszyny do przetwórstwa mięsnego, piec konwekcyjno-parowy oraz tunel mroźniczy. W miarę rozwoju firma poszerzyła swój asortyment o produkty garmażeryjne - nóżki wieprzowe w galarecie oraz wędliny wytwarzane w sposób tradycyjny.

Od początku przyświecała nam idea dobrego domowego jedzenia z mięsa najwyższej jakości, stąd do naszych wyrobów nie dodajemy konserwantów ani sztucznych barwników bazując na naturalnych przyprawach. Aby zachować najwyższą jakość hamburgerów stosujemy metodę mrożenia szokowego (bezpośrednio z produkcji produkty są głęboko mrożone w bardzo niskiej temperaturze, dzięki czemu zachowują swój smak , kształt oraz wszelkie walory odżywcze), natomiast wędliny po procesie parzenia lub wędzenia, które odbywa się w piecu opalanym drewnem, są pakowane próżniowo.

Nasz zakład jest pod stałym nadzorem Powiatowego Inspektora Sanitarnego oraz ma wdrożony system HACCP.

 

 
 

Branże

Mięsno-wędliniarskie i garmaż. wyroby - produkcja
 
 
 
 
 

Wyślij wiadomość e-mail



Uwaga! Poniższe dane pochodzą z 2004 roku. Redakcja nie ponosi odpowiedzialnośi za zmiany w prawie oraz za aktualność i rzetelność informacji. Zgłoś UWAGI

Firmy premiumwszystkie firmy
loading...
Kategorie katalogu firmWszystkie kategorieNajpopularniejsze
 
Dodaj firmÄ™ ZA DARMO!
 




Brak sond
 
Newsletter
Bądź na bieżąco z nadchodzącymi imprezami. Zapisz się na bezpłatny newsletter.
 
 
wołomiński

Powiat wołomiński - powiat z siedzibą w Wołominie w centrum województwa mazowieckiego. Został utworzony w wyniku reformy administracyjnej przeprowadzonej w 1999 roku. Powiat obejmuje gminy: Kobyłka, Marki, Ząbki, Zielonka, Radzymin, Tłuszcz, Wołomin, Dąbrówka, Jadów, Klembów, Poświętne, Strachówka, a także miasta: Kobyłka, Marki, Ząbki, Zielonka, Radzymin, Tłuszcz, Wołomin.

Obszar powiatu wołomińskiego to różnorodne przyrodniczo i piękne miejsca do rekreacji w sam raz dla turysty spragnionego odpoczynku od zgiełku miast. Coraz większą popularność zdobywa tutaj agroturystyka. Znajduje się tutaj wiele ciekawych pod względem architektonicznym miejsc. Najważniejszym jest z pewnością barokowy kościół p.w. Świętej Trójcy w Kobyłce. To jeden z grupy najcenniejszych zabytków budownictwa sakralnego w naszym kraju.

 

 

Zgłoś uwagi - uzupełnij wszystkie pola